* Pateikiamos kainos atnaujinamos periodiškai tačiau gali skirtis nuo parduotuvėje rodomų kainų dėl tikrinimo dažnumo ar galimų techninių priežasčių.
Sorų kruopos su raudonaisiais lęšiais pomidorais ir bazilikais – Košė, Namų restorano patiekalai, 250 g
Ši košė, verdama nedideliame kiekyje vandens, išlaiko visas vertingąsias maistines savybes, bei gerą skonį, nes nereikia nupilti vandens pertekliaus.
Soti ir subalansuoto skonio, ši košė gali būti ne tik originalus vakarienės patiekalas, bet ir padažų, salotų ar įdarų priedas.
sorų kruopos (77%), raudonieji lęšiai (12%), žalieji lęšiai, džiovinti pomidorai (3%), linų sėmenys, džiovinti svogūnai, bazilikai (0,2%), džiovintos aitriosios paprikos. Gali būti glitimo, pieno, salierų, garstyčių, riešutų pėdsakų.
Puode užvirinkite 400 ml vandens, suberkite vienos pakuotės turinį, pusę arbatinio šaukštelio druskos ir arbatinį šaukštelį aliejaus arba sviesto. Viską išmaišykite ir sandariai uždenkite puodą. Virkite ant labai mažos ugnies 15 minučių. Per tą laiką puodo neatidenkite. Nuimkite nuo ugnies, išmaišykite ir palikite puodą sandariai uždengtą 5 minutėms.
100 g produkto | |
Energinė vertė | 1429 kJ / 341 kcal |
Riebalai | 3,7 g |
sočiųjų riebalų rūgščių | 0,6 g |
Angliavandeniai | 66 g |
cukrų* | 0,3 g |
Baltymai | 13 g |
Druska | 0,04 g |
* Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų
Išvirkite vieną pakuotę košės pagal pateiktą paruošimo būdą. Ją atvėsinkite, įmuškite vieną kiaušinį, suberkite tris šaukštus džiūvėsėlių. Įberkite mėgiamų prieskonių pagal skonį. Viską išmaišykite ir suformuokite kotletukus. Kepkite orkaitėje 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje (po pirmųjų 15 minučių kepimo kotletukus apverskite). Skanaus!
Grynasis kiekis 250 g (2x125 g)
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
* Prekės aprašymas priklauso elektroninei parduotuvei Sveikuolis.lt
© 2024 ManoKaina.lt | Kainų palyginimo portalas