* Pateikiamos kainos atnaujinamos periodiškai tačiau gali skirtis nuo parduotuvėje rodomų kainų dėl tikrinimo dažnumo ar galimų techninių priežasčių.
Perlinės kruopos su žaliaisiais lęšiais ir pievagrybiais – Košė, Namų restorano patiekalai, 250 g
Ši košė, verdama nedideliame kiekyje vandens, išlaiko visas vertingąsias maistines savybes, bei gerą skonį, nes nereikia nupilti vandens pertekliaus.
Soti ir subalansuoto skonio, ši košė gali būti ne tik originalus vakarienės patiekalas, bet ir padažų, salotų ar įdarų priedas.
perlinės miežių kruopos (78,5%), žalieji lęšiai (17%), džiovinti skrudinti svogūnai (svogūnai, saulėgrąžų aliejus), džiovinti pievagrybiai (2.2%). Gali būti glitimo, pieno, salierų, garstyčių, riešutų pėdsakų.
Puode užvirinkite 300 ml vandens, suberkite vienos pakuotės turinį, pusę arbatinio šaukštelio druskos ir arbatinį šaukštelį aliejaus arba sviesto. Viską išmaišykite ir sandariai uždenkite puodą. Virkite ant labai mažos ugnies 25 minutes. Per tą laiką puodo neatidenkite. Nuimkite nuo ugnies, išmaišykite ir palikite puodą sandariai uždengtą 5 minutėms.
100 g produkto | |
Energinė vertė | 1376 kJ / 328 kcal |
Riebalai | 2,2 g |
sočiųjų riebalų rūgščių | 0,04 g |
Angliavandeniai | 70 g |
cukrų* | 1,9 g |
Baltymai | 10 g |
Druska | 0,02 g |
* Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų
Išvirkite vieną pakuotę košės pagal pateiktą paruošimo būdą. Ją suberkite į keptuvę, pridėkite 150 ml grietinės 30%, viską išmaišykite ir pakepkite 2 minutes, kol grietinė lengvai sutirštės. Patiekalą pagardinkite pipirais ir petražolėmis. Skanaus!
Grynasis kiekis 250 g (2x125 g)
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
* Prekės aprašymas priklauso elektroninei parduotuvei Sveikuolis.lt
© 2024 ManoKaina.lt | Kainų palyginimo portalas