* Pateikiamos kainos atnaujinamos periodiškai tačiau gali skirtis nuo parduotuvėje rodomų kainų dėl tikrinimo dažnumo ar galimų techninių priežasčių.
Grikių kruopos su žaliaisiais lęšiais, moliūgų sėklomis ir svogūnais – Košė, Namų restorano patiekalai, 250 g
Ši košė, verdama nedideliame kiekyje vandens, išlaiko visas vertingąsias maistines savybes, bei gerą skonį, nes nereikia nupilti vandens pertekliaus.
Soti ir subalansuoto skonio, ši košė gali būti ne tik originalus vakarienės patiekalas, bet ir padažų, salotų ar įdarų priedas.
grikių kruopos (48%), žalieji lęšiai (47%), moliūgų sėklos (2.5 %), džiovinti skrudinti svogūnai (svogūnai, saulėgrąžų aliejus) (2.5%). Gali būti glitimo, pieno, salierų, garstyčių, riešutų pėdsakų.
Puode užvirinkite 300 ml vandens, suberkite vienos pakuotės turinį, pusę arbatinio šaukštelio druskos ir arbatinį šaukštelį aliejaus arba sviesto. Viską išmaišykite ir sandariai uždenkite puodą. Virkite ant labai mažos ugnies 18 minučių. Per tą laiką puodo neatidenkite. Nuimkite nuo ugnies, išmaišykite ir palikite puodą sandariai uždengtą 5 minutėms.
100 g produkto | |
Energinė vertė | 1429 kJ / 340 kcal |
Riebalai | 3,5 g |
sočiųjų riebalų rūgščių | 0,4 g |
Angliavandeniai | 58 g |
cukrų* | 1,8 g |
Baltymai | 18 g |
Druska | 0,03 g |
* Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų
Išvirkite vieną pakuotę košės pagal pateiktą paruošimo būdą. Taip pat išvirkite makaronus al dente* bei juos sumaišykite su jau paruošta koše. Paimkite karščiui atsparų indą, įpilkite pomidorų padažo, jį paskleiskite plonu sluoksniu, sudėkite paruoštą masę bei apibarstykite mocarela sūriu. Indą patalpinkite į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę ir kepkite 15 minučių. Viską apibarstykite petražolėmis. Skanaus!
*išvertus iš italų k. - „kandami dantimis“, nepervirti.
Grynasis kiekis 250 g (2x125 g)
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
* Prekės aprašymas priklauso elektroninei parduotuvei Sveikuolis.lt
© 2024 ManoKaina.lt | Kainų palyginimo portalas