* Pateikiamos kainos atnaujinamos periodiškai tačiau gali skirtis nuo parduotuvėje rodomų kainų dėl tikrinimo dažnumo ar galimų techninių priežasčių.
Perlinės kruopos su moliūgais ir lapiniais kopūstais – Košota, Namų restorano patiekalai, 200 g
Įkvėpti itališko rizoto gaminimo būdo, paruošėme unikalų patiekalą - košotą.
Moliūgas tirpsta burnoje ir suteikia patiekalui tirštos šilkinės tekstūros. Unikalų bei subtilų skonį puikiai papildo lapiniai kopūstai, kurie laikomi viena vertingiausių daržovių pasaulyje. Visa tai sumaišę su perlinėmis miežių kruopomis, gauname skanų patiekalą.
perlinės miežių kruopos (73%), džiovinti moliūgai (9,5%), moliūgų sėklos (6,5%), džiovinti skrudinti svogūnai (svogūnai, saulėgrąžų aliejus), džiovintos daržovės (morkos, pastarnokai, salierai, petražolės, vaistinės gelsvės), neaktyvių maistinių mielių dribsniai, džiovinti lapiniai kopūstai (1,5%), jūros druska, petražolės, česnakai, muskatai, rūkytos paprikos, Kajeno paprikos, juodieji pipirai. Gali būti pieno, garstyčių. riešutų pėdsakų.
Keptuvėje įkaitinti 6 šaukštus aliejaus, suberti abiejų pakuočių turinį ir gerai išmaišyti. Maišant kepti 2 minutes, kol košė tolygiai pasidengs riebalais. Įpilti 650ml verdančio vandens ir troškinti ant mažos ugnies uždengtoje keptuvėje 25 minutes, retkarčiais pamaišant, kol košė suminkštės ir sugers skystį. Pagamintą košotą palikti 2 minutėms pravėsti.
100 g produkto | |
Energinė vertė | 1409 kJ / 337 kcal |
Riebalai | 5,6 g |
sočiųjų riebalų rūgščių | 0,2 g |
Angliavandeniai | 65 g |
cukrų* | 9,7 g |
Baltymai | 11 g |
Druska | 0,94 g |
* Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų
Pagaminkite košotą pagal paruošimo receptą ir palikite ją keptuvėje pravėsti. Tuo metu sutarkuokite parmezano sūrio ir užberkite ant pagamintos košotos. Skanaus!
Grynasis kiekis 200 g
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
* Prekės aprašymas priklauso elektroninei parduotuvei Sveikuolis.lt
© 2024 ManoKaina.lt | Kainų palyginimo portalas