* Pateikiamos kainos atnaujinamos periodiškai tačiau gali skirtis nuo parduotuvėje rodomų kainų dėl tikrinimo dažnumo ar galimų techninių priežasčių.
Perlinės kruopos su grybais ir petražolėmis – Košota, Namų restorano patiekalai, 200 g
Įkvėpti itališko rizoto gaminimo būdo, paruošėme unikalų patiekalą - košotą.
Sultingos perlinės miežių kruopos su grybų padažu ir petražolėmis yra unikalus rudens skonio derinys. Džiovinti grybai patiekalui suteikia nepakartojamo skonio ir aromato.
Košota su grybais ir petražolėmis galima valgyti vieną arba pagardinti keliais šaukštais grietinės ar mėgstamu sūriu.
perlinės miežių kruopos (78%), saulėgrąžų sėklos (6%), džiovinti grybai (4,5%) (pievagrybiai, šilbaravykiai, baravykai), džiovinti skrudinti svogūnai (svogūnai, saulėgrąžų aliejus), neaktyvių maistinių mielių dribsniai, džiovintos daržovės (morkos, pastarnokai, salierai, petražolės, vaistinės gelsvės), jūros druska, džiovintos petražolės (0,9%), česnakai, saldžiosios paprikos, Kajeno paprikos, rūkytos paprikos, garstyčios, juodieji pipirai. Gali būti pieno, riešutų pėdsakų.
Keptuvėje įkaitinti 6 šaukštus aliejaus, suberti abiejų pakuočių turinį ir gerai išmaišyti. Maišant kepti 2 minutes, kol košė tolygiai pasidengs riebalais. Įpilti 650ml verdančio vandens ir troškinti ant mažos ugnies uždengtoje keptuvėje 25 minutes, retkarčiais pamaišant, kol košė suminkštės ir sugers skystį. Pagamintą košotą palikti 2 minutėms pravėsti.
100 g produkto | |
Energinė vertė | 1448 kJ / 346 kcal |
Riebalai | 6,7 g |
sočiųjų riebalų rūgščių | 0,4 g |
Angliavandeniai | 64 g |
cukrų* | 4,6 g |
Baltymai | 12 g |
Druska | 1 g |
* Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų
Pagaminkite košotą pagal paruošimo receptą ir palikite ją keptuvėje pravėsti. Tuomet įdėkite 3 šaukštus grietinės bei įberkite 100 g tarkuoto čederio sūrio. Viską išmaišykite. Skanaus!
Grynasis kiekis 200 g
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
* Prekės aprašymas priklauso elektroninei parduotuvei Sveikuolis.lt
© 2024 ManoKaina.lt | Kainų palyginimo portalas